Keskityn tässä tekstissä antamaan vinkkejä nimenomaan naispuolisille henkilöillä miespuolisia vonkaajia vastaan. En väitä, etteikä naispuolisia vonkaajia olisi, en vain ole koskaan heihin törmännyt enkä näinollen voi puhua ilmiön kokijana - harmi...

Mesevonkaaja: Mesevonkaaja haluaa heti saada meseosoitteesi. Hanki valemeseosoite ja laita kuvaksi joku kaunis muttei tunnistettava julkisuudenhenkilö tai vs. Juttele mesevonkaajan kanssa kuin olisit hyvinkin kiinnostunut hänen jutuistaan, lirkuttele, ja kun jätkä on oikein fiiliksissä, vaihda kuvan tilalle mahdollisimman miehisen miehen kuva - esimerkiksi rekkakuskikuvat ovat mahtavia, tai sitten elimen kuva.

Edellinen on kaikkein hauskinta, jos vastapuoli näyttää livekuvaa runkkaamisestaan - vetely loppuu seinään.

Privaan vonkaaja: Ainakin Suomi24:n chatissa on "yleinen" puoli, missä voi jutella toisen kanssa ilman että muut näkevät tekstiä tai sitten muiden nähden. Privavonkaaja haluaa heti päästä kanssasi privaan ja laittaakin sinulle heti privaattikutsun, ilman alkulämmittelyjä - välillä olo on kuin olisi tuikattua ilman esivalmisteluja kyrpä sisään kuivaan onkaloon.

Miten näiden neropattien kanssa tulee toimeen? He kirjoittavat mahdollisimman huonoa kieltä, puhuvat ja vaativat sinulta asioita kuin olisit maksettu huora. Well, Neiti Alina auttaa - mielellään.

Toimi aluksi privavonkaajan kanssa kuin mesevonkaajan kanssa - juttele mukavia, ole mukana hänen kiihkossaan. Sitten alat kesken kaiken jutella kuin olisit mies - jos vonkaaja puhuu elimestään, kerro sinä omastasi. Jos hän vertailee pilluasi muiden pilluihin, vertaile sinäkin - kerro omista panoistasi. Herkullisimmalta tilanne tuntuu silloin, kun mies on antanut sinulle puhelinnumeronsa ja odottaa kiihkeänä soittoasi - ja sinä kerrot soittavasi oikein mielelläsi, kyrpä kourassa.

Neiti Alina