Otsikko ilmentää seuraavan tekstin luonnetta.

Muutaman kerran olen kohdannut mieheen, joka ei-vain-tajua-lopettaa. Kirjoittaa huonoa kieltä, puhuu tönkösti, selvästi runkkaa ja koittaa saada sinusta irti tunnelmaa. Kehuu sinut ensin taivaisiin, innostuu jokaisesta tissi-, pillu- ja nussi-alkuisesta sanasta, kerjää sinulta intiimejä tietoja ja kertoo innostuneena miten veri kerääntyy alapäähän.

No niin, muutama vaihtoehto seuraavaksi. Alkutilanne on aina sama: mies on kauan koittanut lämmitellä, sinä et innostu. Ilmoitat, ettet jatka hommaa hänen kanssaan, kommentoit ilkeästi hänen käteenveto-camsessiotaan, kieltäydyt livetapaamisesta tai vastaavaa.

Miehen reaktio:

1) yhteys menee poikki, toisinsanoen mies sammuttaa chatin tai heittää sinut mesestään. Ehdottomasti kivuttomin tapa päästä takertujasta eroon.

2) VITUNRUMALESBOPAINUHELVETTIIN!!!?!??!!??!?#"¤="¤)=¤)="#- tyyppi on kehunut sinua siihen saakka, kun on uskonut saavansa sinulta bildeä eli pillua, mutta kun jäädytät nämä toiveet, veri pakenee miehen alapäästä, molemmat kädet vapautuvat näppäimistölle ja mies kiroaa sinut pettyneenä. Tämä synnyttää ainakin minussa hilpeyttä.

3) mies alkaa kerjätä ja vakuutella, että kaikki olis niinq tosi ihquu hänen kanssaan. "Pekka, otetaan huomioon, että kirjoitat surkeasti, olet koko ajan runkannut, minun alapääni on kuiva ja mielikuvani sinusta on paska. Miksi minun pitäisi tavata sinut?" Tästä on seurauksena joko kohta 1 tai 2 tai lisää vonkausta. Ole silloin nainen ja vittuile lisää tai ryhdy mieheksi ja tee kohta 1.

Neiti Alina