Jos nyt alan yleistää, saan turpiini, kuvainnollisesti. Ehkä pitäisi vain todeta, että miehillä ei riitä verta yhtä aikaa ala- ja yläpäähän.

Menet chattiin ja nimimerkkisi paljastaa sinun olevan nainen. Noin 4/5 miehistä ryntää kimppuusi ja alkaa revitellä taidoillaan, pervoilla ja haluta sinua. Yksisanaisia kysymyksiä, yksisanaisia vastauksia. No haloo! Eihän sitä enää pysty rakentamaan keskustelua, kun etumuksessa pullottaa ja päässä takovat alkukantaiset vaistot.

Silti osa pystyy ihan järkeväänkin keskusteluun. Kiihottavaan ja sujuvaan. Aistilliseen, nautinnolliseen jutusteluun. Se on milteinpä kummallista. Jos paikalla on tuollaisia henkilöitä, he erottuvat massasta samantien. Muussa tapauksessa se on sitten vain voi voi... Ja mieluummin lähdet paikalta kuin otat vastaan kuusikymmentä seitsemän viestiä lisää, joissa kysytään "mit sulaaa on päål".

Kiihottava keskustelu? Nyt pistit pahan! Ei heti suoraan asiaan - vaikkakin joskus sellainen pikapanon tuntuinen tekee myös hyvää. Mutta siis... Sitä voisi ehkä sanoa sensuelliksi. Ensin mukavaa jutustelua päällisin  puolin, sitten soljutaan intiimeille alueille ja kerrotaan mitä toiselle voisi tehdä. Sitten... Loppu onkin useimmiten rankkaa panoa. Minusta se on nimenomaan IHANAA.

Neiti Alina