Olen kokeillut erilaisia netin tarjoamia ilmaisia treffipalveluita. Eräässä sellaisessa juttelin ihan mukavan nuoren miehen kanssa valemesessä. Ei, en laita nettituttujani suoraan normimeseeni, suodatan kusipäät toisen mesen kautta ensin pois. Sillä tavalla säästyy joskus mm paskamaililta...

Mutta siis, juttelin ihan asiallisen tuntuisen miehen kanssa. Minussa on se vika, että juttelen nopeasti aika avoimesti sellaisten ihmisten kanssa, joista pidän ja jotka tuntuvat mukavilta. Kerroin siis tälle tyypille pian sairauksistani ja hanttihommista. Äkkiä tuntui kuin henkilö, jonka kanssa keskustelin, olisi muuttunut toiseksi. Hän haukkui minua, veti minua lokaan, teki minusta paskan.

Minä onneksi pääsin sillä, että poistin profiilini treffipaikasta ja poistin tyypin mesestäni. Kaverilleni kävi huonommin... Kaverini sattui ihastumaan samaan tyyppiin, ja tämä tyyppi käyttäytyi ensin ihan normaalisti, oli mukava jne. Ja sitten räjähti, kun kaverini ei heti ekan puhelun jälkeen halunnut nähdä. Suunsoittoa, pilkkaa, lopulta uhkailua.

Poliisi - vaikka olisi kuinka vähän näyttöä, käänny poliisin puoleen. Sinun ei tarvitse pelätä ketään, vaikka olisit antanut hänelle numerosi, osoitteesi, mitä tahansa. Rakasta itseäsi sen verran, ettet hyväksy pelon tunnetta sisälläsi.

Ole varovainen. Maailma on täynnä vaaroja, rakkaani.

Neiti Alina